Saga Ysing

Q/A

Daniela

Hej! Vad roligt du verkar ha! Jag undrar vilket "förening" du åker med.

Svar: Ja Gud, jag har det hur bra som helst! Jag åker med EF och är hittills väldigt nöjd! Dom har hjälpt mig väldigt mycket med alla papper och sånt. Hade jag nån fråga så var det bara att skriva ett mejl eller liknande så fick jag svar jättefort. Än så länge vet jag inte hur dom är när man väl kommit fram till värdlandet, jag har ju liksom inte riktigt behövt ta kontakt med dom!

Myran 

Hej! Jag funderar på att åka på utbytesår och tänkte följa dig under ditt, se hur det är. Hur är cheerleadingen? Hade du gått på det innan? Hur länge då? Är lite osäker på aktiviteterna för det är ju nästan det viktigaste för att få vänner, men själv går jag inte på något just nu.

Svar: Hej! Cheerleadingen här uppfattar jag som väldigt olik från den i Sverige. Här handlar det otroligt mycket om självaste grejen att heja på skolan och lagen där osv. Vara en bra ledare och visa mycket spirit. I Sverige är det mest en sport för sig och man tävlar liksom själv, istället för att heja på fotboll eller basket liksom. Jag tycker det är skitkul att testa på det här och jag har redan på en vecka lärt mig huuur mycket som helst.
Jag gick på cheerleading innan ja, i ungefär 1 år. Men som sagt är det rätt olikt ifrån vad det här är i USA. Dock hejade mitt lag i Sverige också på amerikansk fotboll, men inte alls på samma sätt.
Jag tror inte det gör något att du inte går i någon sport eller utövar någon aktivitet nu. Det är ju nästan självaste grejen att testa nya saker, så det gör inget! Om du inte är bra på nån sport finns det säkert tio andra du kan testa istället.

Sofie 

Kan inte du visa bilder på ditt hus och rum?

Svar: Nån gång kan jag säkert göra det, men inte nu ahah! Jag vill att det ska vara okej för mina värdföräldrar. Jag kan iallafall säga att jag bor huuur fint som helst. Det är ett enplanshus fast det är väldigt stort, med en liten bakgård med lite utemöbler och sånt och en liten gräsplätt på framsidan. Det är så torrt här nu, så det är ingen idé att ha gräsmattor när dom bara blir bruna och fula.. :( tråkigt!!

 

Var föressten på skolan idag och hämtade upp mitt schema, eller ja vilka klasser jag skulle ta. Det blev lite annorlundare än vad jag tänkt men efter att ha pratat med nån counselor så verkade klasserna jag ska ta väldigt bra! Jag tog även mitt kort till nåt id man behöver ha på skolan och jag tror samma bild ska vara i yearbook haha. Om det är fallet så vet jag inte vad jag gör..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas