Saga Ysing

Q/A #4

Moa 

Hej! Superkul att följa din blogg, och fick en liten tanke när jag läste precis så jag måste bara få fråga.. ungefär hur lång tid tog det från det att du blev helt klar med din ansökan tills dess att du fick din värdfamilj? Ska själv åka nästa år och går i väntans tider nu så är sådär lagom nyfiken (; kram 💗

Svar: Hej!! Jag gjorde min intervju nån gång i slutet av september början av november och fick min familj i februari nån gång! Dock kan det säkert variera eftersom jag hade blivit informerad om att få min familj kanske 3 månader - 2 veckor innan. Kram och lycka till!! 

 

- Såhär kommer mamma tänka när hon ser den här bilden, "men saga då puta inte sådär med läpparna", mitt hår var iallafall on point :)

Hilda 

Hej! Läser din blogg så ofta det kommer ett nytt inlägg! Du ligger i min mapp med bloggar på framsidan. Jag är själv sugen på att bli utbytesstudent men jag har en fråga. Skulle du inte kunna skriva hur det var första dagen på Hugh school liksom hur du började prata med "kompisar" och hur det var första dagen då du mötte din familj❤👌

Svar: Åh vad gulligt, och vad glad jag blir av att höra det! Jag kan absolut skriva om första dagen i skolan, men gör nog det i ett annat inlägg! kram

Karro 

Kan inte du lägga upp lite bilder på hur du bor? Ditt rum osv? Vore så kul att se!! För övrigt verkar du ha ett toppenår, så avundsjuk på dig!!!

Svar: Har fått denna fråga innan så jag år väl helt enkelt  ta och göra det! Tänker dock inte visa hur det ser ut inne i huset mer än mitt rum, för jag tycker det är lite privat.

- gatan jag bor på, allt är nybyggt och detta var i början av året men nu har människor flyttat in på andra sidan vägen! Kan  bara tänka mig hur allt kommer se ut när jag åker hem.. fullproppat med hus..!

- Lite av hur mitt för mig extremt städade rum ser ut, plus min garderob haha. Tänkte visa mitt badrum med men nej...

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas