Saga Ysing

onsdag

Har pluggat matte nu i över en timme och min hjärna är död. Har så mycket emot min mattelärare och hennes upplägg men i guess det är sånt man får stå ut med. Har detta område dock tänk att jobba precis som jag vill, och se om det går bättre för mig då. Kankse har jag bara tappat mina mattekunskaper men jag tror helt ärligt inte det.

Iallafall är jag så trött på att vara hemma från skolan nu, så att imorgon tänker jag gå och jag tänker försöka träna hihi, har så mycket överskottsenergi i mig. Dock försökte jag träna igår lite grann hemma men insåg att det mest satt i huvudet och att jag inte alls klarade så mycket. Vi får se hur det går imorgon haha!

Horoskop

Väduren, Horoskop, Astrologi, Astroblogg, Scorpio Rising

Väduren
21 mars – 20 april
Det är inga fel på nivån av energi hos dig nu, kära Vädur. Du tar dig an veckan som en naturkraft. Speciellt Vädurar som varit tveksamma i skolan eller inte varit säkra på om de vill göra en resa eller inte är tillbaka på planhalvan med starka övertygelser istället för tvivel nu. En inre dröm du bär på vågar sig fram i ljuset, och helgen hjälper dig att ta dig några steg närmare. Om det handlar om att visa dina känslor för någon så är en vän ett fantastiskt stöd.

Mest romantiska dagar: 24, 25, 26, 27 februari & 1 mars
Lyssna på: Amason – Kelly
Mer om: Väduren
Vädurens årshoroskop 2015

Hitta era på http://www.veckorevyn.com/horoskop

 

 

Måndag

Är hemma idag för snuvan har tagit över. Hatar att behöva gå och snyta mig varannan minut... Hur som haver får jag istället göra det vi skulle gjort i skolan hemma istället. Lika bra för min del, hade inte gjort det bättre där.

Livet på topp

Idag ska jag skriva klart mitt svensktal det bara är så. Dessutom har jag inga ursäkter, bara att jag inte orkar eller vill. Vart finns pluggmotivationen?!
Vill hellre typ sminka mig eller blogga eller typ äta mat. Herreguuuuud. Jaja plus att jag är sjuk och kan inte ens andas genom näsan. Sen har jag en finne på läppen som gör att det ser ut som jag har en skönhetsfläck eller vad dom kallar det. Livet är på topp, eller inte.

Mello-mys

Idag har inte mycket hänt, har hjälpt pappa i stora huset, haft ont i hals huvud och haft täppt näsa, pratat med philip och köpt godis. Ikväll ska jag som de flesta andra svenskar kolla på Melodifestivalen och käka lördagsgodis. Haha undrar hur en typical lördagskväll kommer se ut i USA!

The exchange challange

Har precis skickat iväg mitt allra första mejl till mina värdföräldrar! Just nu är det natt där så dom lär ju se det imorgon bitti när dom vaknar. Hade verkligen ingen aning om vad jag skulle skriva men till slut blev det bara något. Dom vet ju säkert redan en del om mig, men jag har ingen aning om hur dom är! Åh är så taggad, kan dom bara vakna och svara mig eller hihi? Har kikat runt och redan nu finns typ tusen utbytesstudentbloggar för 15/16 och på nästan alla hittade jag en liten Q/A. Så jag kör också på den!

Vilket land ska du till?
- USA

 

Vilken organisation åker du med?

- Jag åker med EF.

 

Hur/ var skulle du helst vilja bli placerad?

-Har ju redan blivit placerad och är supernöjd! Vilket är i en familj med en "mamma och pappa" och jag och en till utbytesstudent.

 

Har du fått familj eller gjort stat- eller regionsval?

- Yes, har både fått min familj och jag gjorde faktiskt delstatsval. Mest för att om jag nu kan göra ett och jag gärna hamnar på nåt viss ställle kan jag väl göra det!

 

Kommer du åka på något förberedelseläger?

- Det vet jag inte än, jag har nog faktiskt inte tänkt så mycket på det.

 

Vad ser du mest fram emot?

- Men Gud! Lära känna min värdfamilj, gå på high school, träffa nya människor, ta del av en ny kultur, bli bättre på engelska, upptäcka nya sidor av mig själv - allt!

 

Vad fruktar du mest?

- Att det inte alls är som jag tänkt mig och att jag skulle hamna i en familj som inte alls passar mig tror jag.

 

Vill du prova på någon ny sport?

- Ja herregud! Fotboll kanske? Haha, jag är sämst på det...

 

Vad kommer du sakna mest?

- Min boyfriend och mina fina när och kära.

 

I USA, kommer du åka på någon resa arrangerad av organisationen?

- Det hoppas jag, är inte så insatt i det där dock!

 

Namnge tre platser som du vill besöka i ditt värdland:

- Hm.. New York, Disney Land och Hollywoodskylten! Lol.

 

Tror du att det kommer bli ett bra år?

- Jag tror det kommer bli hur bra som helst! Jag hoppas verkligen det kommer vara så bra som jag hoppas och tror!

Cheerleading

Hela dagen har jag spenderat på Tuna Park med mina tjejer. Vi har haft uppvisning och traskat runt lite och delat ut lappar. Vi vill ju bli ännu fler på cheerleadingen! Jättekul har det iallafall varit och nu är jag helt slut. Vi har tränat jättehårt inför det här och nu var det äntligen dags. Dessutom har (iallafall min stuntgrupp) gjort illa oss en hel del. Så en hel del sparkar och slag har jag fått i huvudet den senaste veckan. Så nu undrar jag seriöst om jag fått hjärnskakning, hoppas inte haha.

Party People

Gårdagen flög förbi som ett jag vet inte vad. Nu sitter jag här igen med massa plugg och är jätte stressad! Jag önskar att jag hade en studdy buddy eller något... Hur som helst är det ju faktiskt rätt förståligt att jag inte har pluggat, hehe. Jag har ju faktiskt fått reda på min värdfamilj och var jag ska bo det kommande året!! Det är helt sick. Ni förstår nog inte hur glad jag är!

Iallafall så hade jag extra cheer igår, sedan stack jag hem och duschade, lagade mat (eller skar grönsaker), slog in paket och stack iväg på partaj för att fira Wilmz! Det var jättekul, men efter ett tag kunde jag inte bärga mig. I huvudet var jag ju nån helt annan stans, för jag kan verkligen inte sluta tänka på USA!!

California

Jag har äntligen fått min placering!! Jag kommer spendera mina cirkus 10 månader som utbytesstudent i Rocklin i California! Rocklin är en stad på ungefär 60 00 invånare och ligger i Sacramento, vilket bara är typ två timmar från San Francisco(?!).

I Rocklin kommer jag bo i en värdfamilj bestående av en värdpappa och en värdmamma, plus mig och en till utbytesstudent från Italien - så vi blir två utbytesstudenter i samma hus. Jag tycker det är superkul och jag tror att det kommer bli jättebra!

Skolan jag ska gå på heter Whitney High School och sägs vara en jättebra skola! De hade typ tusen sporter att välja på och massa olika kurser. Jag ser verkligen framemot det här. Det kommer bli så jäkla kul!!

 

 

plans, paket, pr...

//mumsig mellis från idag//

Kände mig nästan så hurtig idag att jag ville ta en sväng till gymmet. Dom tankatrna sparar jag i en liten burk till en annan dag, för att idag innan cheer-träningen bör inget annat än plugg göras. Efter träningen ska jag träffa Mallan, vi ska nog bara mysa och catcha up lite! Plus att jag ska slå in paket(!!) för imorgon ska vi fira Wilma! Whiooo 

Family

Hej på er! Vet inte om detta är dagen då det här förvandlas till en utbytesstudent-blogg? Igår fick jag nämligen reda på att jag ska (förmodligen) få en host family i Cali! Vilket är svinkul, verkligen!! Mer får jag veta i veckan tror jag, så då berättar jag väl mer då!

Idag väntas inte mycket mer än cheer och plugg... Har tre saker på lovet som jag behöver bli av med - matteplugg inför prov, historieplugg inför prov och förberedning av tal på måndag efter lovet. Inte så jättekul...

söndag 8 februari

Nu är min prins påväg mot Stockholm för att spela bandy! Jag stannar dock hemma och får lite plugg gjort istället. Vet inte hur länge han stannar här den här gången men jag hoppas på länge!! I fredags när han kom så överaskades jag med blommor och en tidig ankomst, hihi. Sen blev det bowling på det med Mich och Elin, mys!! 

fredag

Hej på er godingar. Nu var det ett bra tag sen jag skrev så tänkte liksom att det var dags. Idag kommer min älskling hit igen och vi ska överaska mina päron, because dom har no clue om att han är påväg hit just nu! Här stannar han enda tills på torsdag, så vi får många dagar ihop, vilket kommer bli så härligt!! 

Nu ska jag kolla klart på Mockingjay part 1, sen ska jag dammsuga på rummet och förmodligen hjälpa Michelle med samhällsuppgiften som ska vara inne idag. Kvällens planer säger jag inget om för det är lite oklart... Kl 20.51 står jag iallafall på tågstationen och hämtar upp Philip! Vi hörs, puss!

Upp