Saga Ysing

Ett halvår och resten av livet

// bilden är tagen på Julingatan 47 när Saga äter macka //

Hej allihopa! Sagas pojkvän här. 

Igår kom äntligen min lilla flicka till Vetlanda efter en lång och krånglig resa. Jag har nämligen studiedag idag och Saga skulle bara lämna in en samhällsuppgift idag så hon tog ledigt från skolan. (lovade henne att göra klart uppgiften här hemma hos mig men det slutade med att hon fick göra den själv medans jag spelade simcity). RIKTIGT ROLIGT SPEL!

Idag så har vi varit lite på stan i Vetlanda city och köpt kläder och godis, smaskens... Vi träffade också mina kompisar som Saga  vet vilka de är eftersom dom va med på Bråvalla, mycket trevliga sekunder hade vi allt.

Och nu ikväll har vi lovat mammsen att vi ska ut och skotta och då kanske en och en annan snögubbe byggs. Känns knappt värt att skotta när det kommer vara lika mycket snö igen om några timmar...

IMON så kommer det hända stora grejer. Jag och min lilla skatt har nämligen varit tillsammans i ett halvår och det ska vi fira med svävande lyktor och RAKETER!!! kan hända att vi klär upp oss lte för effektens skull.

Tiden går fort när man har kul brukar man ju säga, och det stämmer verkligen i detta fall. Hoppas bara tiden går lika fort när hon är i USA för som de flesta vet så tror jag bara att Saga tycker att det kommer bli kul att få åka iväg i TIO MÅNADER!?

Iallafall så kommer vi njuta av varje sekund innan hon åker iväg så det är lika bra att jag slutar skriva nu, men ni får ha det så bra alla (ni få) människor som läser denna blogg så kanske vi hörs någon gång igen.
HA DET BRA!!! ///Sagas make aka. Philip

 

30 januari 2015 18:37 | Allt |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas