Saga Ysing

Sick

Hostar, fryser, nyser pch har ont i halsen. En riktigt förkylning har jag åkt på... Idag hoppade jag därför skolan och är istället hemma och får lite plugg gjort. Har medeltidsprov imorgon och ett annat prov nån annan dag i veckan, i matte. Vill bara få det överstökat så jag inte behöver älta över det nåt mer. 

Helgen

I fredags kom Philip hit upp till Eskilstuna, därför var ju bloggningen i helgen inte på topp hehe... Men vi sov väl mest bort hela dagen förutom kvällen som spenderades med Mich och tv-spel. Lördagen spenderades i Västerås där Philip spelade en bandymatch. Under tiden så sprang jag mami, papi och Michelle på bauhaus, ikea och erikslund och sen åkte vi och kollade på matchen! Inte mycket mer hände eftersom vi kom hem till ett nersnöat Eskilstuna... Idag därimot har jag bara gosat med min prins hela dagen. Meningen var att han skulle ta ett jättetidigt tåg hem för att han hade träning, men träningen blev inställd så då tog han ett senare tåg och vi fick vara med varandra nååågra timmar längre!

söndag

Eftersom min älskade pojkvän varit här i helgen har det inte blivit mycket bloggande. Jag ska berätta senare istället vad som har hänt och vad jag gjort och lite så. Nu vill jag bara kika in här och uppdatera lite. Kl 3 idag åkte Philip hem med tåget och nu ses vi inte igen förän den 30e... Hur som helst, nu när jag inte har något bättre för mig får jag allt ta tag i mitt pluggande igen. Har inte rört varken matteboken eller häftena om medeltiden på hela helgen! Wiiiee... 

17:47

Första mobilbloggandet har tagit form. Jag är hur slut som helst nu när första skoldagen har gått. Har haft engelska och idrott och aldrig i mitt liv har jag nog gillat idrott mer än engelska. Men idag, jodå. Riktigt kul var det faktiskt också! (På idrotten alltså, hehe). Nu ska jag slänga mig på soffan, sova lite sen ska jag plugga ännu mer. Ligger lite bakom... Men får skylla mig själv haha.

onsdag

 

Tomt på inlägg här idag. Men har varit upptagen nästan hela dagen, och jag är inte så haj på hur man mobilbloggar här än! Det kommer... Idag har jag iallafall varit med Felicia, vi har hittat på lite allt möjligt. Käkade lunch på American Pizza, så ni kan ju tänka er hur mätt jag var. Har iallafall haft en rolig dag! Förutom att jag saknar min Philipsson jättemycket... 

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Sen ska jag plugga ytterligare lite för att sedan gå och lägga mig så jag blir lite inför morgondagen. Puss på er så hörs vi!!

 

listan alla gör

Tänkte bara köra den där listan alla gör såhär i slutet och början av året! Hope you enjoy.

Beskriv året med tre ord.
Svar: Roligt, ledsamt och minnesvärt.

Bästa köpet?
Svar: Bråvallabiljetten helt klart!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Svar: Åhh massor!! Swag I Skogen, lol. Shower och Thinking Out Loud!

Vem har du umgåtts med mest?
Svar: Förmodligen Michelle och Philip. Sen min mammsi!

Har du haft ett förhållande under 2014?
Svar: Jajamen med min Philip 

Vad var din största tabbe 2014?

Svar: Sov utonhus i en soppsäck för att få bra platser till en One Direction konsert. Fick bättre platser dagen efter, då jag kom 20 minuter efter insläpp :-)
 
Vilka ser du som de största händelserna under året?
Svar: Blev tillsammans med världens bästa kille, började gymnasiet och ansökte om att bli utbytesstudent!
 

Har du blivit bättre på något?

Svar: För det mesta har jag nog faktiskt blivit sämre... Men det är lugnt det är ett nytt år nu ju!

Vad var extra dåligt med året?
Svar: Slutade nian och lämnade världens bästa klass.

Vad var extra bra?
Svar: Träffade världens bästa kille!

Vart reste du under 2014?

Svar: Åkte faktiskt inte utlomlands en enda gång. Åkte till stockholm ett par gånger, Vetlanda haha och sen Koster med Mallsingen då!
 
 
Lärde du känna några nya människor?

Svar: Ja,blev ju lite så automatiskt när jag började i ny klass. Men har även lärt känna massa andra utanför det!

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Svar: Oja! Stod längst fram på en 1D konsert, blev kär, kollade inte på Kalle Anka på julafton!

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Svar: Ja, väldigt mycket faktsikt. Det krävs dock inte mycket för att jag ska bli glad!

Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Svar: Att jag fick ett jobb hehe. Är ju bara 16 så det finns gott om tid för sådant senare i livet!

Största framgång på det privata planet?
Svar: Har insett att jag inte alltid behöver vara bäst. Missförstå mig rätt, fel? Nej men har väl insett att jag inte behöver ha jättebra betyg osv.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Svar: Bara göra det jag vill. Alltså inte låta något jag inte gillar trycka ner mig,

Tror du 2015 kommer bli lika bra? 
Svar: Jag tror det kommer bli precis lika bra om inte bättre, men på ett annat sätt!

Vad kommer du sakna från 2014?
Svar: Nian helt klart, hade en så himla härlig klass och så himla härliga lärare!

Vad önskar du att du gjort mer?
Svar: Solat, chillat, shoppat haha


Vad spenderade du mest pengar på?
Svar: Konsertbiljetter, mat och tågbiljetter lätt.

Och så slutligen; dina planer inför 2015?
Svar: Först gå klart ettan för att sedan ha ett awesome sommarlov och sedan åka iväg till USA som utbytesstudent!

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Svar: Var bara dig själv, you go girl!

måndag

//utsökt smoothie som fick göra mig sällskap till pluggandet//

Har nästan åstakommit allt jag skulle göra idag! Förutom den där svängen till stan jag pratade om, men den får jag ta imorgon istället. Men lite plugg är avbockat och mer ska det bli redan ikväll, har även kört ett litet träningspass med mig själv. Eftersom jag inte tränat på typ en månad heller så tog jag det rätt lugnt, men jag ska säga er att jag kommer ha fett med träningsvärk imorgon ändå.

Godmorgon

Godmorgon kära ni! Har varit uppe ett tag, så har hunnit äta lite frukost osv. Tänkte dela med mig lite av dagens planer. Det är nämligen så att jag har massssaaaaa plugg som behöver bockas av, så därför är det något jag måste göra idag. Sen ska jag även sticka en sväng till stan för att byta två julklappar jag fått. Plus att jag gärna skulle vilja bocka av årets första träningspass. Men är osäker på hur det ska gå... Wish me good luck!

Första inlägget

Hej på er lovelys! Kände bara att när jag ändå grubblat så länge på att byta portal kan jag lika gärna göra det nu. Skiter i om mina inlägg inte hänger med hit. Min andra blogg finns ju kvar (sagaysing.blogg.se) så vill man, eller jag kika tillbaka får man väl göra det där! Det är nytt år och jag tycker helt ärligt att man kan börja om lite på nytt då. Vad är annars meningen?Hoppas ni hänger med mig hit ni som nu läste innan och att några fler vill kika in! puss puss

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13408293/?claim=4h8347kmejg">Följ min blogg med Bloglovin</a>