Saga Ysing

Panik

Ibland känner jag mig hur taggad som helst på mitt utbytesår och ibland vill jag bara glömma det för en stund. Det går verkligen upp och ner och andledningen till det är väl att jag har så himla mycket fint att lämna här i Sverige. Jag har världens finaste pojkvän, världens finaste familj (du är inräknad Mich) och världens finaste vänner. Jag trodde nog inte att det skulle vara så jobbigt att lämna det för ett stund.

Men jag VET att detta år kommer bli något alldeles utöver det vanliga. Jag kommer lära mig så mycket nytt, och växa så mycket som person. Jag helt enkelt både längtar och önskar att tiden kunde gå liiite saktare, men jag antar att det är så det är och jag tror faktiskt inte jag är ensam om att känna såhär...

Min prins

I förrgår för exakt ett år sedan träffade jag Philip, min drömprins. 

Jag skulle inte kunna vara lyckligare än vad jag är när jag är med honom. Han är den som får mig att gå från ledsen till glad på nolltid. Han är den jag vill leva med resten av mitt liv och jag älskar honom mest utav allt.

Jag är så otroligt glad över att jag har min prins, Philip.

 

On The Road Again

Här på bloggen ekar det av tomhet och det ber jag om ursäkt för. På utbytefronten har inte mycket hänt, jag har fått veta mitt avresedatum, som blev den 29e juli. Vilket innebär att jag lämnar sverige om 32 dagar!! Sjukt, både extremt läskigt och kul.

Fast eftersom mitt år ännu inte börjat ska jag försöka ta vara på Sverige så länge jag kan. Det är så mycket jag vill hinna göra innan jag åker haha - panik nästan. Iallafall har jag hunnit med lite kul. Ungefär som One Direction konserten i Göteborg!! Hade verkligen en skit dålig dag och turen var inte med mig. Började med att jag åkte iväg supertidigt på morgonen med halva ansiktet sminkat (typ), kommer fram till arenan och inser att de som har vip är typ 400 pers, får min biljettt snodd ur backfickan och blir ihjälklämda av galna och jävligt elaka 1D fans... Meeeen sen vände det när vi valde att gå ut publikmassan och ställa och längst bak och bara dansa loss. Det, mina vänner var himla mycket roligare.

Class registering

Hej på er! Har äntligen fått sommarlov och det är så jäääkla skönt. Har än så länge hunnit med firande av sommarlov och student, kollande på Dexter och ja faktiskt inte så himla mycket mer. Det är så skönt att inte BEHÖVA göra saker utan bara göra det för att man vill!

Idag har jag dock mycket planerat, först står en springtur på schemat och efter det ska jag städa mitt hemskt stökiga rum. Möjligtvis eller ja förmodligen stoppa i mig nånting för att sedan åka ner en sväng på stan och sedan vidare mot cheerträning! 

Föressten har jag precis valt vilka kurser jag ska ta i USA. Var några som jag inte fick välja själv och sen valde jag någon kurs där man håller på med "the yearbook" vilket kändes rätt självklart att ta, sen tog kan nån "photography" vad nu den har att erbjuda är jag inte riktigt säker på - men intressant lät det iallafall!

Dexter

Hemma från skolan idag för jag inte känner mig så bra.. Var nog inte det bästa att stå ute i regn och dyngsura skor i tre timmar. Nu ska jag skriva klart min allra sista uppgift jag har i skolan vilket är en uppgift om lag och rätt, det är ju inte den lättaste heller. Här ska man nämligen resonera fram och tillbaka, med uttunnade resonemang och mycket ingående ska det vara. Kuuuul.

Föressten så har jag blivit helt fast i serien Dexter. Alltså det är typ gudarnas guds serie, verkligen. Är egentligen mer för typ chill serier och filmer med romantik och sånt. Det hä mina vänner är något helt annat och det är så jäkla bra. Snälla någon ge det en chans, man blir helt fast.

måndag

Är det verkligen lilla jag som kommer fram igen? Jodå. Gårdagen spenderade jag på Östra Real där EF hade sitt avresemöte för "Stockholmsområdet". Mycket trevligt, med dock mer repetition än vad jag trodde. Idag bara det återigen av till Stockholm för att fixa visum, och det var ju inte så himla krångligt egentligen, men jag fick vänta cirkus 70 timmar UTANFÖR. Jodå, jag trodde man skulle få gå in och sätta sig i nåt väntrum, men nehe du!!

Nu ska jag gå och sova, min sönderbrända rhodospojke ska bara smörja in sig först...

Upp