Saga Ysing

Speedway-kväll

Imorse trodde lilla jag att vi hade sovmorgon till 9... Självklart var det ju inte så. Nejdå så jag fick skynda till bussen med michelle, visserligen kom vi typ 5 minuter sent så det var ingen fara men ändå haha. Imrogon är det dock sovmorgon, kl 9 ska vi vara i sporthallen för skolan har någon slags aktivitetsdag. Som engligt mig är helt värdelöst planerad. Vi ska ha en hejaramsa för våran klass, men samtidigt så har vi elever i två lag som möter varandra... Äej jag vet inte hur det är tänkt? Struntsamma!!

Ikväll är det dags för Speedway och jag Linn och Michelle ska hjälpa Magnus eller ja Zorro! Vi ska tydligen hjälpa till med smedernas vanliga vip också, men det blir nog bra! :D

världens bästa

Medan Philip har stuckit iväg till Rhodos med sina kompisar så ligger jag här hemma i kalla Sverige. Saknar honom redan otroligt jäkla mycket och jag har absolut ingen aning om hur jag ska klara mig utan den gossen i 10 månader?! Har gjort en proviorisk Philip så änge av en kudde och lagt Björn, en nalle jag fick av honom en gång där täckt av Philips parfym haha. Är så beronede av honom, jag är så beroende av hans kärlek och hans trygghet... :( 

20:09

Vet inte varför jag bara nämner vad jag har gjort hela tiden.. kanske måste berätta lite för er vad jag skaaaa göra också. Så det tänker jag göra nu. Veckans planer är få eller nej många men utspridda. Imorgon - måndag är det back to school, men inte mycket är det som ska göras där. Man får göra ett omprov i språksociologi om man vill höja sig men det tänker jag inte ens försöka med.. Även cheer träning :) Tisdag bjuder på speedway, onsdag ingenting speciellt och samma med torsdag förutom träning då... På fredag är det dock dags för några i min klass att ha "knatte-disco" för att tjäna pengar till en klassresa jag inte ens kommer vara med på... hm. Jajaaa och helgen då? den är fullspäckad med avresemöte för USA och ett besök på ambassaden för att få visum. Om vi nu har lyckats gör allt man ska rätt det vill säga..

Överasskning

I fredag vankades det överasskningsfest för Julia! Hade en hur bra kväll som helst och Linnea och Ellen som fixat allt hade lyckas så jäkla bra. Julia hade ingen aning och var super glad verkade det som. Åhh det var så mysigt och det är första festen iår (för mig) där vi kunnat vara ute! Så jäkla härligt, nu är sommar här snaaaart!!

swag i skogen

Igår tog Grillska-loppet form och jag och Michelle tog igenom oss på 57 minuter. Helt okej med tanke på våran effort... Efter 7 km i skogen åkte jag hem för att sedan åka direkt till cheerträningen. Alltså jag var så jäkla trött så jag höll på att somna i bilen påväg till träningen. Meningen var också att jag skulle plugga matte igårkväll och städa mitt rum. Men efter att ha bytt lakan och täckfodral plus två kuddar höll ja på att somna igen. Jag var död igår verkligen...

När livet börjar igen

Återigen har vi haft underbart med långledigt. Det tackar jag kristihimmelfärd för. I onsdags då de flesta tog helg och även jag kom min älskade Philip hit till mig för att stanna över helgen. Vi har hittat på lite allt möjligt, hunnit med en tripp till Ikea en sväng på stan och förtäring av gift kan jag inte ljuga om att det har skett. Om en vecka sitter han på ett plan till Rhodos för studentresa och jag sitter hemma och pluggar, KUL, Nej inte så haha...

Anyway så längtar vi väl alla något galet till sommaren nu och jag tror det finns många fler än jag som inte riktigt är klara i skolan.. Just nu står 6 saker på min prio lista att göra. Sist kommer en svintråkig affärsplan och inte långt innan den en historia uppgift. Den ska vara inne ikväll så om jag bara kan få mitt ass upp ur sängen och sätta mig på ett pluggvänlgt ställe ska nog detta gå rätt bra. 23.55 ska den va inne.. hoppas jag hinner!

Pussss och kram på er

Try out / cheer

Höll ju som sagt på med en try out video för cheerlaget i USA hela denna vecka. Jag ska säga er att det är nog det mest ångestfyllda och jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Eller nej, men nästan. Dock var det extremt kul att få utmana mig själv på det viset och verkligen försöka visa vad jag går för. Hela veckan har jag oroat mig för att jag inte ska klara det och för hur pinsamt det skulle vara om jag inte kom med eftersom mna värdföräldrar hade jälpt mig så mycket med detta. För att sedan allt skulle bli ett fiasko. 

I fredags kväll fick jag ett mail där min cheer coah gav mig ett "try out nummer" och berättade att dom skulle sätta upp en lista med de som kom med en viss tid dagen efter. Hon skrev: står ditt nummer under varsity är du med i laget. Lycka till!

Snacka om att spänningen höjdes och jag blev helt stört nervös. Iallafall gick jag hela kvällen och väntade spänt och dagen efter vaknade jag upp till ett nytt mejl. Det var cheer coachen igen och undrade över något. Av nån anledning så fick jag upp mina förväntingar då och ba men joo jag kanske kommer med iallalfall..? Iallafall så åkte jag och träna och när tiden var som dom skulle sätta upp listan gick jag in och kollade och GUESS WHAT?!?!!? MITT NUMMER STOD MED!!!

Jag har alltså kommit med i laget i USA och det är så kul!!!

Hela livet på en helg

Över en vecka sedan jag var här senast... Har nämligen haft fullt upp med Cheer, plugg och livet antar jag. Som vanligt ungefär haha. Hela den här veckan har jag försökt knåpa ihop en Try Out video till cheerlaget på min skola jag kommer gå på i USA. Och det har väl gått sådär och varit väldigt ångestladdat. Med tanke på att mitt lag här i Sverige är självlärt och tävlar (iallafall nu) på level 1 och laget i USA är betydligt mycket bättre vart det så mycket press. Berättar mer om det sen!!

I torsdags var det ju valborg och den spenderade jag bara med goa vänner och lite så. Dagen efter så åkte jag till Philip, fast till hans sommarställe. Där pysslade vi lite med trädgårn, fiskade (och jag fick 9st = vann med flest firrar). Hade det bara allmänt mysigt och tänkte inte så mycket på annat. Igår lördag, åkte jag hem därifrån för att sedan åka direkt till träning, eftersom laget tävlar i Jamfest om cirkus 1 vecka. Sedan efter det mötte jag upp Malinski för att slå oss ner på Mocca Deli som var en nyhet för oss båda! Har kort och gott haft en riktigt bra helg och nu söndag väntas lite shopping och återigen träning!

Ha det bra godingar!!

Upp