Saga Ysing

Try out / cheer

Höll ju som sagt på med en try out video för cheerlaget i USA hela denna vecka. Jag ska säga er att det är nog det mest ångestfyllda och jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Eller nej, men nästan. Dock var det extremt kul att få utmana mig själv på det viset och verkligen försöka visa vad jag går för. Hela veckan har jag oroat mig för att jag inte ska klara det och för hur pinsamt det skulle vara om jag inte kom med eftersom mna värdföräldrar hade jälpt mig så mycket med detta. För att sedan allt skulle bli ett fiasko. 

I fredags kväll fick jag ett mail där min cheer coah gav mig ett "try out nummer" och berättade att dom skulle sätta upp en lista med de som kom med en viss tid dagen efter. Hon skrev: står ditt nummer under varsity är du med i laget. Lycka till!

Snacka om att spänningen höjdes och jag blev helt stört nervös. Iallafall gick jag hela kvällen och väntade spänt och dagen efter vaknade jag upp till ett nytt mejl. Det var cheer coachen igen och undrade över något. Av nån anledning så fick jag upp mina förväntingar då och ba men joo jag kanske kommer med iallalfall..? Iallafall så åkte jag och träna och när tiden var som dom skulle sätta upp listan gick jag in och kollade och GUESS WHAT?!?!!? MITT NUMMER STOD MED!!!

Jag har alltså kommit med i laget i USA och det är så kul!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas