Saga Ysing

Chipped it

Hej igen! När bloggade jag ens sist? Ett bra tag sen var det...

Under senaste tiden har det väl varit fullt upp med det mesta och tyvärr har bloggen inte riktigt varit nån prioritering. Men nu kände jag för att blogga lite så tänkte dela med mig av vad jag har gjort under senaste tiden! Just nu sitter jag i vårat lilla vardagsrum och kollar på en film på netflix, mycket mer än så händer inte idag.. Eller jo föresten. Ikväll ska vi (v-familjen) till ett ställe som heter Chicago Fire Pizza och äte middag med en kompis till mina värdföräldrar ifrån södra kalifornien. Sen har jag lite läxor att göra men det tar jag ikväll!

Dagen efter mitt senaste inlägg hade vi en borta match och olyckligtvis slog jag ut en flisa av min framtand och en till tand i vårat framträdande under halvleken. Det var inte speviellt kul och var inte heller speciellt skönt..! Men men det är fixat nu och jag kan le igen haha... Det var också första matchen i Oktober och hela oktober bär vi rosa strumpor och rosetter för att stödja Cancer. På lördagen efter hade mitt cheerlag signed up för att vara med på någon slags fundraiser för cancer så hela lördagen 10-10 spenderade jag i en park. Det var kanske inte det roligaste jag gjort men det var för en bra sak!

Lägger upp resten av som hänt inom de kommande dagarna. Kände att det blir för mycket läsa på en gång! Förssten vad skulle ni tycka om en videoblogg? Kommentera gärna vad ni vill att jag ska blogga om!

- Jag och Kaitlyn twinning haha 
- Jag och min flyer som älskar att sparka mig..!
- Lauren, Noemi och moi iklädda våra pep kläder inför match

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas