Saga Ysing

Homecoming

Förrförra veckan var det homecoming week och temat för denna homecoming var disneyland. Under hela veckan var det dressup days och på måndagen var det även powderpuff , där tjejerna spelar flaggfotboll och killarna cheerar. På onsdagen var det homecoming rally och på fredagen var det homecoming football game. Och lördag finally var självaste homecoming dansen! Såå jaa hela veckan var ganska fullspäckad. Måndagen klädde vi oss i "Disney tourist gear", tisdag var det mis matched and crazy hair, onsdag var det dress as your land alltså new orleand, adventure land osv osv. Och jag som är junior här borta var adventure land. Torsdag var det collage gear, (monsters university) och  fredag maroon out!

Min favorit dag av dessa var nog ändå onsdagen när vi hade vårat rally, alla var jättepeppade och det var på kvällen. Mitt cheerlag hade övat in en rutin som pirater och vi satte den så bra vilket var jättekul! 

Och ni tror säkert att homecoming dansen var såååå kul haha men nej tyvärr. För en svenne som mig var det inte riktigt något att hänga i julgranen. Jag hade roligare innan och efter självaste dansen. Det var annars lite som att gå på ett disco i mellanstadiet... Jag kan berätta mer om detta i mitt video inlägg! Men förövrigt var det hela en väldigt rolig upplevelse och jag önskar vi kunde göra mer saker som det här i Sverige!

- Jag, Viyaleta, Hanan & Noemi efter powerpuff!

- Floaaaats vilket var hur häftigt som helst!!

- Homecoming queen och king precis som in the movies haha

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas