Saga Ysing

Q/A #3

Michaela

Älskar din blogg väldigt mycket så fortsätt på samma sätt! Skulle du kunna göra ett inlägg om hur du bor och bilder på huset och ditt rum :)

Svar: Tack så himla mycket! Absolut akn jag göra det, försöker lägga upp ett inlägg med det så fort som möjligt!

Emelie 

Hej! Jag funderar på att åka på utbytesår år när jag har gått ut 1an och ska börja 2an (när jag är 17-18) vilken "klass" skulle jag få gå i då? Och hur gjorde du för att få ihop alla pengarna till utbytesåret? Var det du som betalde för allting eller fick du ett stipendium? Jättefin blogg! Superkul att läsa om ditt år i USA :)

Svar: Tekniskt sett skulle du bli en Senior här, men vissa skolor väljer att inte at utbytesstudenter som seniors (som min skola här..) vilket är lite tråkigt!

Helena

Hej! Tycker din blogg är superkul att läsa, du verkar redan ha der superbra! Hur är det på din skola med sporter och så, finns det någon sport som är "cool" haha (som på film hehe)

Svar: Hej!! Vad roligt att höra, jag har det underbart här borta! Det skulle man nog kunna säga att det finns haha, dock spelar det inte så jättestor roll vilken sport du spelar men så länge du spelar en sport så är du en aningen populär. Men givetvis är football en av de sporterna som är "coolast".

Becca 

Hej! Vart kommer dina fina Céline-inspirerade(?) solglasögon som du hade på dig på en bild i ditt inlägg Q/A?

Svar: Hej, dessa hittade jag på Target här i USA haha... Inte så lyx som det såg ut.

 

Ebba 

Hej! Superbra blogg :)) jag skulle gärna vilja höra om du önskade stat att hamna i innan du åkte iväg på utbytesår, områdesval eller vad det heter, eller kände du att det inte spelade någon roll?

Svar: Hej, tack så himla mycket! Jag gjorde ett delstatsval ja, mest för att jag hade chansen att påverka och jag hade ett på ställen jag tyckte verkade intressanta! Men det är inget som betyder att du kommer hamna i nån av de delstaterna så egentligen seplade det ingen roll för mig var jag skulle hamnat!

Helen 

Hej! Jag funderar på att åka till USA nästa år och en sak som jag undrar är om man någon gång känner sig "utanför" i värdfamiljen. Vet inte hur jag ska förklara men typ att de vill ha lite family time och helst bli av med en ett tag eller så. Jättefin blogg, så roligt att läsa! Kram

Svar: Gid vad roligt att höra! Jag har ännu inte kännt det (förmodligen efterosm jag bara har två värdföräldrar och en värdsyster som är från Italien) men jag kan tänka mig att vissa perioder under ett utbyytesår känner man hemlängtan osv och då kanske det känns som att man inte riktigt passar in i sin familj... Men det är nog bara en känsla, jag tror att familjerna som tar emot en är jätteglada över att ha oss här och dom har flera år på sig att ha "family time" så du ska inte oroa dig! Kram :)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas