Saga Ysing

En dag på high school

Halloj, har precis gjort klart min matteläxa som ska vara klar imorgon och jag tror och hoppas det är den ända läxan jag behöver göra idag. Förutom att jag just nu hatar att ha läxor varje dag så kanske det unnar mig i framtiden när jag kommer hem till Sverige och behöver plugga. Kanske har jag lärt mig till då att det är bättre att bara göra allt så fort du får det och inte dagen innan du har prov etc. 

För att ni ska få lite kul att läsa om så tänkte jag berätta om hur en skoldag för mig ser ut! För det första ser schemat inte alls ut som ett schema i Sverige gör. Här går vi efter even och odd days. Det är alltså ett schema jämna dagar och ett annat ojämna dagar. Vilket resulterar i att vi har samma lektioner varranan dag = läxor typ varje dag. 

Mina öjämna dagar ser ut såhär:

1st period - Publication 1. Vilket är en utav de roligaste klasserna jag har. Vi får intervjua studenter på skolan och fixa och trixa med the yearbook. Den här läraren är också väldigt snäll och ger oss godis om vi lämnar in saker i god tid haha.

3rd period - Geology, en klass jag bara haft en gång men jag tycker verkar bra. Den verkar enkel och det känns underbart! Lätt är nyckeln här, ta inte för svåra klasser!!! Det ska vara kul och du ska inte känna att du behöver sitta hemma hela dagen för du måste först förstå dina läxor och sen göra dom.

5th period - Intergration Math 2, vilket jag bytte till istället för algebra 2 vilket tog mig år att första eftersom dom löser sina uppgifter på ett helt annat sätt. Nu är jag i en mycket lättare klass och den är mycket roligare, men jag är inte säker på att det är riktig matte... Vi klipper armand och leker med polygons i olika storlekar. Sååå det är det..

7th period - Art 1, vilket är lite som bild i grundskolan förutom att det är mycket striktare och du måste ta notes då och då..? På ett speciellt sätt också, wilcatnotes kallar dom det! haha åh måste älska den amerikanska skolan...

Det känns som detta blev väldigt långt så jag tar och skriver om even days imorgon! Puss och kram på er där hemma, och till alla er utbytisar så hoppas jag att ni har det jättebra!! Nu ska jag prata med världens finaste pojkvän sen ska jag hoppa in i duschen och tillstlut hoppa ner i sängen och sovaaa<33

-Jag efter teamphoto med laget

- Hur crowded det är i skolan!

- Och mumisgt mellanmål efter träning

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas