Saga Ysing

California I September

Hej igen, jag vet att uppdateringen är lite nere.. För er kanske det är lite tråkigt, men för mig betyder det att jag har haft fullt upp och helt enkelt inte hunnit med. Vilket är superkul för mig, veckorna går snabbt och imorgon har jag redan varit här i två månader?! Hur skjukt är inte det? 

Tänkte ändå att jag skulle försöka uppdatera lite mer här eftersom jag vet hur kul jag tyckte det var att läsa andra utbytesbloggar innan jag själv åkte iväg! Så sen senast jag bloggade har jag hittat på en hel del, mycket nya småsaker som händer här runt omkring.

För att inte tala om all Amerikansk man jag hittils testat, pizza, mexicanskt, hamburgare, donuts och gud vet vad. I fredags testade jag för första gången Taco Bell, och det är kännt för det är så billigt (köttet är väl inte rikitgt kött kan man säga). Men det var gott haha det var det, och du får en burrito för typ 1 dollar. Förövrigt saknar jag faktiskt inte svensk pizza, för pizzan här är så sinnes god!! Det ända som fattas är kebaben... 

Har även delat med mig av våran Svenska kultur och på under en vecka hunnit med två besök på ikea och jag har köpt mig lite marabou

Förutom detta har vi mest hängt rumt här brota i staterna. Försökt hitta en homecoming dress, har jag också gjort utan vidare resultat. Hittat vilda kaniner i vårt kvarter och käkat smores i mängder. Åkt till "the backside" för att titta på stadens gatulampor och ljus. Jaa jag har det allmänt bra bara. 

Hoppas ni har det bra där hemma i Sweden!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas