Saga Ysing

San José

Igår åkte jag och några tjej kompisar på en lite road trip till San José för att kolla på vårat volleyboll lags turnering som ägde rum där. Tyvärr så slutade dom bara 6a, men dom var inte så bittra över det. När dom spelat klart åkte vi och bytte om för att sedan gå ut och äta downtown! Vi hamnade på nån bar & grill vilket var supermysigt, efter att ha strosat runt lite i stan åkte vi sedan hem!

 - Hattie, Viyaleta, Noemi och jag!

LA Trip

Förra veckan hade vi Springbreak och som jag berättade åkte vi ju till Santa Cruz i början av veckan, men vi åkte även till La och South Cal i slutet av veckan med våra värdföräldrar Bill & Aimee. Tidigt på fredags morgonen lämnade jag, Noemi och Aimee Rocklin för att flyga ner till LAX. När vi landade tog vi en shuttle för att komma till våran hyrbil och sedan drog vi iväg till Hollywood skylten för att hikea hela vägen upp. Dock stannade vi kanske halvvägs för att vi insåg att det skulle ta alldeles för lång tid. Istället tog vi lite bilder för att sedan åka vidare till The Walk of Fame där vi strosade runt lite innan vi bestämde oss för att äta lunch. Efter vi ätit åkte vi sedan vidare till The Grove, ett vad dom kallar "outside mall", vilket är men bara som att strosa runt hemma i Eskilstuna i stan. Men det var hur underbart som helst, vädret var på topp och allt var super. Vi avslutade våran första dag nere vid Santa Monica och sedan åkte vi tillbaka till Longbeach där vi spenderade natten och åt midddag!

- Me being my fotogenic-self

Dag två kom Bill ner tidigt på morgonen till LA och vi åt frukost i Santa Monica för att sedan åka vidare till San Diego. Framme i San Diego åkte vi till La Jolla beach och sedan vidare till Coronado Island där jag och Noemi strosade runt länge i massa små turist butiker innan vi åkte till Sunset Cliffs för att kolla på solnedgången! 

Rocklin vs. Roseville

Ikväll åkte jag, Noemi och Laila till skolan där volleyboll killarna spelade match. Det var a X-factor game så det betyder att dom uppmuntrar eleverna att gå och heja på matchen. Idag så var det även a dress up x-factor game, vilket betyder att man klär sig på ett visst sätt och ikväll skulle man skulle vara klädd i pyjamas, lol. Vi vann tre raka set(?) periods och sen var matchen över. Vi kände dock att vi inte villle åka hem efter en så lyckad match så istället åkte vi vidare till ett frozen yoghurt ställe och åt! Nu är jag dock hemma och ska bara göra klart min matte läxa sen ska jag lägga mig!
Blog u later, ha det bra mina swedes!

Upp