Saga Ysing

Q/A #5

Mathilda 

Hej! Kom att tänka på en liten sak nu när jag läste... Hur gjorde du med sim-kort till telefonen när du kom till USA? Köpte du något slags kort där eller bytte du telefon helt och hållet? Ska själv åka nästa år så tänkte mest hur jag själv borde göra? ;) Kraam

Svar: Jag köpte mig en helt ny telefon eftersom enligt verizon så funkade inte min svenska telefon med deras sim-kort, dock vet jag att andra har bara köpt nytt sim-kort och betalar som man gör med ett kontantkort, samt använder sina gamla telefoner! Gå inte till verizon helt enkelt haha. Kram och lycka till !!!

Spelar man fotboll också?

Svar: jag vet inte vad du menar riktigt, men ja det gör man? Amerikansk fotboll och vanlig fotboll som dom kallar soccer här.

Måste bara fråga, hur har du gjort din header med ditt namn med bilder i bokstäverna egentligen? Kram

Svar: Använde mig av någon sida jag hittade på internet, foto collage something hette det.. förlåt för dåligt svar men kommer inte riktigt ihåg.

Astrid 

Hej, jättefin blogg!! Är själv intresserad av att åka på ett utbytesår men tycker det är väldigt dyrt! Tänkte bara fråga dig hur du finansierar ditt år, om du betalar resan själv/stipendium eller om dina föräldrar betalar för själva resan? :)

Svar: Vet att detta är en viktig fråga för många och det är olika från person till person, mina föräldrar och mina mor ch far föräldrar betalde min resa. Men det finns massa stipendium att söka och det tycker jag du borde göra!!

Wilma 

Hej! Älskar din blogg och funderar själv på ett utbytesår! Jag undrar bara hur man tar sig till olika ställen i USA! Åker man buss eller blir man skjutsad av sina värdfamiljer till t.ex. skolan och hur lång tid tog det för dig att få kompisar och lära känna din värdfamilj?

Svar: Hej och tack så jättemycket!! Framförallt tar man sig till ställen med bil här. Jag har gått till skolan kanske 3 gånger, aldrig cyklat någonstans eller tagit buss/tåg... Lite trist tycker jag.. saknar kollektivtrafik!!! Därför blir jag antingen skjutsad av mina v-föräldrar eller av kompisar, plus att jag ska ta mitt körkort i april! 
Eftersom jag direkt när jag kom hit började i cheerleading tog det inte alls lång tid innan jag hade vänner, men under tiden jag har varit här har jag även liksom fått nya andra vänner under tiden såklart. Plus att jag alltid haft Noemi min v-syster! För mig tog det inte heller lång tid att lära känna min v-familj, jag tror att om man hamnar nånstans där man klickar flyter allt bara på!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas