Saga Ysing

Folsom Lake

Igår åkte jag och några kompisar till en sjö som heter folsom lake. Och eftersom det var strålande sol trodde vi att vi skulle bada och sola, men när vi väl kom fram var vädret inte lika bra.. istället gick vi runt typ halva stranden och bara pratade. Chris och Julian, bestämde sig dock för att simma ut till en liten ö medans vi andra bara stod på strandkanten och skrattade. När vi åkte hem stannade vi vid chick fil a och åt, en super populär snabbmatskedja som finns lite överallt här. Och det är faktiskt väääldigt gott haha!

Santa Cruz

I söndags tog jag, Noemi, Emma och Paulina min swede vårat pick och pack och roadtrippade till Santa Cruz. Vi lämnade våra grejer hos Emmas grandparents där vi skulle sova sen åkte vi downtown för lite shopping. När klockan slog sju åkte vi ner till Crows Nest en restaurang där vi åt middag med Emmas underbara grandparents och sen åkte vi hem och sov eftersom vi endast fått typ 1 timmas sömn över lördagsnatten. Vi vaknade upp på måndagen och begav oss till Emmas andra grandparent och där mötte vi nåra till kompisar, Armin, Gabe och Justin. Sen åkte vi till en strand och slog upp ett tält och bara chillade, vi åkte sedan hem hoppade i jaccuzin, lagade mat och när det var mörkt gjorde vi en bonfire och satt uppe ett bra tag och pratade. Dock var det redan dags att åka hem på tisdagsmorgonen, men jag hade det hur bra som helst.

Vi har dock mer att se och hitta på nere i santa cruz, så nästa resa finns redan med på kartan, vi måste bara planera lite till!

 

Upp