Saga Ysing

my americans

Det är februari 2017, och för ett år sedan befann jag mig i Kalifornien som utbytesstudent. Det är sjukt hur fort tiden går, jag hänger inte ens med. Nu är jag hemma i ett kallt Sverige. Folk frågar om jag längtar tillbaka, och visst gör jag det. Men jag gillar Sverige, och jag har alltid varit nöjd med min livssituation i det lilla samhälle jag bor i. Men, det är något som saknas. Mina vänner och familj som bor på andra sidan Atlanten.

Tur som är så får jag besök av min bästa vän Hanan i påsk, och jag längtar så mycket. Jag ska visa henne vart jag kommer ifrån och visa henne hur jag bor, på riktigt. Mina favoritställen, ställen jag tror hon kommer älska och bara places som en vanlig turist bör åka till. Åh vad jag längtar!

Dessutom kommer mina värdföräldrar hit i sommar lagom till midsommar. Lika så med dom, ska jag äntligen få visa vart lilla jag kommer ifrån och håller hus. Visa på riktigt hur jag bor, hur min stad jag berättat så mycket om ser ut. Plus, att mina föräldrar och mina andra föräldrar äntligen få träffas. gud vad jag längtar efter er mina amerikanare!!

 

8 februari 2017 14:01 | Allt |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas