Saga Ysing

Kategori: Under mitt utbytesår

California +/-

+ Hur underbart är inte vädret? Det är november och fortfarande runt 20 grader!!

- Vart är kollektivtrafiken? Ja inte här iallafall, för att komma någon stans behöver du helt enklet ta bilen..

+ Jag tror aldrig skolan har varit såhär rolig! Eller ja då menar jag inte skolan som att sitta i ett klassrum och jobba. Utan allt som händer runt omkring skolan, aktiviteter på lunchen, sporter, klubbar och massa mer!

- Läxor, läxor, läxor, att komma från det svenska gymnasiet hit blir soom att börja mellanstadiet igen. Varje lektion får man nästan läxor som ska vara inne nästa lektion. Dock behöver du inte ens göra läxorna korrekt huvudsaken är att du har skrivit något på dina papper... Underligt system, men ja det är Amerika jag befinner mig i, haha.

- låtsas att jag får plugg gjort...

 - Lake Tahoe paddleboarding med Noemiii

Halloween + allt annat

Hej på er!
Tiden går otroligt fort här borta, det var lite mer än 3 veckor sedan jag skrev men det känns som jag skrev förra veckan? Iallafall har mycket hänt på kort tid. Bland annat har vi firat Halloween, villet var på en helt annan nivå här borta i Amerikat. Har även firat världens underbaraste Hanan på hennes födelsedag. Sedan har jag även hejat på min sista footballs game (hemma) vilket avslutades med vår "Senior night".

,- Carving pumpkins with my beautiful host sister!
- Getting ready for Halloween party :P
- Tryning to go trick or treating...

- Callson Manner, där vi gick igenom olika spökhus ett par dagar innan halloween!
- X-Factor soccer game när vi hänger och rebellar utanför fönstret vid speaker båset lol
- Taylor's milkshakes som e guuuuudomligt gott
- Födelsedags frukost för Hanan <3

- Jag och min lilsis Brittney efter hennes sista football game!
- Present ifrån mina underclassmens <3
- Senior gänget i laget<3

 

En vanlig dag

En vanlig dag här borta är inte allt för olik en vanlig dag hemma i Sverige. Det ända är väl att ibland gör vi något lite extra. En dag bestämde några kompisar och jag att åka till ett pankakställe innan skolan för att äta frukost, vilket dock resulterade i "smashing" till skolan. Vissa kvällar åker vi till ett ställe där man kan typ fika och plugga, vilket är typ det mysigaste stället jag varit på. Förövrigt äter jag väldigt mycket mat, eller ja inte så mycket men väldigt mycket nytt. Jag har ätit mer sushi här borta än vad jag någonsin gjort. Så 1+ till USA's sushi! 

Föresten! Herregud vad Amerikanare gillar högtider... Halloween saker fanns i affärerna första veckorna jag var här, och nu är folks hus och tomter fyllda med dekorationer haha. Plus att nu har julsakerna börjat komma fram? Det är oktober!!

Homecoming

Förrförra veckan var det homecoming week och temat för denna homecoming var disneyland. Under hela veckan var det dressup days och på måndagen var det även powderpuff , där tjejerna spelar flaggfotboll och killarna cheerar. På onsdagen var det homecoming rally och på fredagen var det homecoming football game. Och lördag finally var självaste homecoming dansen! Såå jaa hela veckan var ganska fullspäckad. Måndagen klädde vi oss i "Disney tourist gear", tisdag var det mis matched and crazy hair, onsdag var det dress as your land alltså new orleand, adventure land osv osv. Och jag som är junior här borta var adventure land. Torsdag var det collage gear, (monsters university) och  fredag maroon out!

Min favorit dag av dessa var nog ändå onsdagen när vi hade vårat rally, alla var jättepeppade och det var på kvällen. Mitt cheerlag hade övat in en rutin som pirater och vi satte den så bra vilket var jättekul! 

Och ni tror säkert att homecoming dansen var såååå kul haha men nej tyvärr. För en svenne som mig var det inte riktigt något att hänga i julgranen. Jag hade roligare innan och efter självaste dansen. Det var annars lite som att gå på ett disco i mellanstadiet... Jag kan berätta mer om detta i mitt video inlägg! Men förövrigt var det hela en väldigt rolig upplevelse och jag önskar vi kunde göra mer saker som det här i Sverige!

- Jag, Viyaleta, Hanan & Noemi efter powerpuff!

- Floaaaats vilket var hur häftigt som helst!!

- Homecoming queen och king precis som in the movies haha

 

Chipped it

Hej igen! När bloggade jag ens sist? Ett bra tag sen var det...

Under senaste tiden har det väl varit fullt upp med det mesta och tyvärr har bloggen inte riktigt varit nån prioritering. Men nu kände jag för att blogga lite så tänkte dela med mig av vad jag har gjort under senaste tiden! Just nu sitter jag i vårat lilla vardagsrum och kollar på en film på netflix, mycket mer än så händer inte idag.. Eller jo föresten. Ikväll ska vi (v-familjen) till ett ställe som heter Chicago Fire Pizza och äte middag med en kompis till mina värdföräldrar ifrån södra kalifornien. Sen har jag lite läxor att göra men det tar jag ikväll!

Dagen efter mitt senaste inlägg hade vi en borta match och olyckligtvis slog jag ut en flisa av min framtand och en till tand i vårat framträdande under halvleken. Det var inte speviellt kul och var inte heller speciellt skönt..! Men men det är fixat nu och jag kan le igen haha... Det var också första matchen i Oktober och hela oktober bär vi rosa strumpor och rosetter för att stödja Cancer. På lördagen efter hade mitt cheerlag signed up för att vara med på någon slags fundraiser för cancer så hela lördagen 10-10 spenderade jag i en park. Det var kanske inte det roligaste jag gjort men det var för en bra sak!

Lägger upp resten av som hänt inom de kommande dagarna. Kände att det blir för mycket läsa på en gång! Förssten vad skulle ni tycka om en videoblogg? Kommentera gärna vad ni vill att jag ska blogga om!

- Jag och Kaitlyn twinning haha 
- Jag och min flyer som älskar att sparka mig..!
- Lauren, Noemi och moi iklädda våra pep kläder inför match

 

Q/A #3

Michaela

Älskar din blogg väldigt mycket så fortsätt på samma sätt! Skulle du kunna göra ett inlägg om hur du bor och bilder på huset och ditt rum :)

Svar: Tack så himla mycket! Absolut akn jag göra det, försöker lägga upp ett inlägg med det så fort som möjligt!

Emelie 

Hej! Jag funderar på att åka på utbytesår år när jag har gått ut 1an och ska börja 2an (när jag är 17-18) vilken "klass" skulle jag få gå i då? Och hur gjorde du för att få ihop alla pengarna till utbytesåret? Var det du som betalde för allting eller fick du ett stipendium? Jättefin blogg! Superkul att läsa om ditt år i USA :)

Svar: Tekniskt sett skulle du bli en Senior här, men vissa skolor väljer att inte at utbytesstudenter som seniors (som min skola här..) vilket är lite tråkigt!

Helena

Hej! Tycker din blogg är superkul att läsa, du verkar redan ha der superbra! Hur är det på din skola med sporter och så, finns det någon sport som är "cool" haha (som på film hehe)

Svar: Hej!! Vad roligt att höra, jag har det underbart här borta! Det skulle man nog kunna säga att det finns haha, dock spelar det inte så jättestor roll vilken sport du spelar men så länge du spelar en sport så är du en aningen populär. Men givetvis är football en av de sporterna som är "coolast".

Becca 

Hej! Vart kommer dina fina Céline-inspirerade(?) solglasögon som du hade på dig på en bild i ditt inlägg Q/A?

Svar: Hej, dessa hittade jag på Target här i USA haha... Inte så lyx som det såg ut.

 

Ebba 

Hej! Superbra blogg :)) jag skulle gärna vilja höra om du önskade stat att hamna i innan du åkte iväg på utbytesår, områdesval eller vad det heter, eller kände du att det inte spelade någon roll?

Svar: Hej, tack så himla mycket! Jag gjorde ett delstatsval ja, mest för att jag hade chansen att påverka och jag hade ett på ställen jag tyckte verkade intressanta! Men det är inget som betyder att du kommer hamna i nån av de delstaterna så egentligen seplade det ingen roll för mig var jag skulle hamnat!

Helen 

Hej! Jag funderar på att åka till USA nästa år och en sak som jag undrar är om man någon gång känner sig "utanför" i värdfamiljen. Vet inte hur jag ska förklara men typ att de vill ha lite family time och helst bli av med en ett tag eller så. Jättefin blogg, så roligt att läsa! Kram

Svar: Gid vad roligt att höra! Jag har ännu inte kännt det (förmodligen efterosm jag bara har två värdföräldrar och en värdsyster som är från Italien) men jag kan tänka mig att vissa perioder under ett utbyytesår känner man hemlängtan osv och då kanske det känns som att man inte riktigt passar in i sin familj... Men det är nog bara en känsla, jag tror att familjerna som tar emot en är jätteglada över att ha oss här och dom har flera år på sig att ha "family time" så du ska inte oroa dig! Kram :)

 

California I September

Hej igen, jag vet att uppdateringen är lite nere.. För er kanske det är lite tråkigt, men för mig betyder det att jag har haft fullt upp och helt enkelt inte hunnit med. Vilket är superkul för mig, veckorna går snabbt och imorgon har jag redan varit här i två månader?! Hur skjukt är inte det? 

Tänkte ändå att jag skulle försöka uppdatera lite mer här eftersom jag vet hur kul jag tyckte det var att läsa andra utbytesbloggar innan jag själv åkte iväg! Så sen senast jag bloggade har jag hittat på en hel del, mycket nya småsaker som händer här runt omkring.

För att inte tala om all Amerikansk man jag hittils testat, pizza, mexicanskt, hamburgare, donuts och gud vet vad. I fredags testade jag för första gången Taco Bell, och det är kännt för det är så billigt (köttet är väl inte rikitgt kött kan man säga). Men det var gott haha det var det, och du får en burrito för typ 1 dollar. Förövrigt saknar jag faktiskt inte svensk pizza, för pizzan här är så sinnes god!! Det ända som fattas är kebaben... 

Har även delat med mig av våran Svenska kultur och på under en vecka hunnit med två besök på ikea och jag har köpt mig lite marabou

Förutom detta har vi mest hängt rumt här brota i staterna. Försökt hitta en homecoming dress, har jag också gjort utan vidare resultat. Hittat vilda kaniner i vårt kvarter och käkat smores i mängder. Åkt till "the backside" för att titta på stadens gatulampor och ljus. Jaa jag har det allmänt bra bara. 

Hoppas ni har det bra där hemma i Sweden!!

Livet på andra sidan Atlanten

Fick en kommentar om att jag borde skriva om hur det är att ha pojkvän, familj och vänner så långt bort. Och eftersom det faktiskt är en stor del av denna resa delar jag gärna med mig om hur jag känner. 

När jag bestämde mig för att åka var inte jag tillsammans med min pojkvän, jag hade knappt tänkt på att lämna familj, vänner och faktiskt husdjur hemma, 8421 km ifrån mig. Då var jag cirkus 12 år, så det är väl klart jag inte tänkte på det. Men när åren gick och tillslut, desto närmare jag kom till mitt avresedatum blev det mer och mer en tanke, och en tanke som skrämde mig. Speciellt när mina mor & farföräldrar blivit ännu äldre och syskon plötsligt blivit vuxna för att starta sina egna liv. När jag börjat få vänner som tar studenten, lever lajf, åker på andra resor ihop och skapar minnen för livet. Husdjur som blivit lite till åren och när jag nu hade träffat världens finaste kille, min pojkvän Philip. Då blev det lite jobbigt. 

Men jag insåg att detta var något JAG ville göra, det var MIN dröm och inte skulle jag låta någon annan stå i vägen för det? Nej.

Att lämna någon du behöver fyskisk kontakt med är nog det värsta. Det vill säga min pojkvän och min katt. Ja, min katt. Min pojkvän och jag hade redan ett distansförhållande och jag trodde inte riktigt att det skulle vara så jobbigt som det är att vara ifrån honom så länge eftersom jag trodde att jag var van, men nej. Jag tänker inte ljuga, det är piss jobbigt utan honom. Men jag vet att han kommer finnas där när jag kommer hem igen om han verkligen älskar mig och om vi verkligen är menade för varandra. Jag vet och jag har märkt att det lätt blir konflikter om små saker. För det är inte hur lätt som helst att hålla sams när man är på olika sidor av jordklotet och inte kan träffas och lösa saker face to face. Det är skit jobbigt att inte på pussas och kramas och bara hålla om varandra när man vill. Men jag hoppas det är värt väntan och längtan till att få göra det sen. Det är helt enkelt pissjobbigt hela skiten, ja. Men om jag inte trodde att denna livsresa var värd det, då skulle inte jag vara i Kalifornien just nu.

Min katt har jag inte gosat med på över en månad och jag lovar er. Jag saknar honom nästan lika mycket som jag saknar min pojkvän. Men med min kisse är det lite annorlunda. Han kanske inte kommer ihåg mig när jag kommer tillbaka, eller så finns han inte ens när jag kommer tillbaka. Jag vet inte. Jag kan inte prata med honom jag kan bara se honom och han fattar väl inte vad det är för konstig mekanism på en liten platta min mamma håller i. Ni tycker säkert jag är skit löjlig, men jag lovar er det är ganska tufft.

Vänner är en del för sig. Det är mer minnen man skulle varit en del av som man missar. Då menar jag allt från fester till tuffa skoluppgifter man fixar ihop, eller resor t.ex. resan min klass gör i Oktober till Prag och Berlin. En resa jag varit med och planerat samlat in pengar till och nu inte åker med på. Det är lite jobbigt. En annan grej är även att man inser vilka ens riktiga vänner är. Jag menar jag har varit här i över en månad och folk jag kallade "vänner" har inte hört av sig en enda gång. Kostigt va? Nej inte alls, det är tyvärr så. Men det ser jag faktikst osm en fördel.

Med familjen saknar jag småsaker i vardagen, som att lyssna på mammas extremt högljudda musik när hon lagar mat, eller att ständigt gå över och störa mina storebröder vare sig det gäller att våldgästa en fest eller att be om skjuts till stan. Komma hem sent om nätterna för att se pappa ligga på soffan snarkandes med tvn på eftersom han alltid tycks somna innan han tänkt gå och lägga sig. Eller att ständigt bli jämförd med min partner in crime, syster, Michelle. 

Även fast detta vissa dagar är lite extra jobbigt så vill jag fortafarnde fortsätta min resa. Det är inget som stoppar mig, men självklart blir det jobbigt ibland. Det är nog bra att veta om det innan man åker, inte tro att allt kommer vara guld och gröna skogar. Dock väger allt roligt och nytt jag får göra här upp till det! Inte för att allt är nytt i ett helt år, men en ny vardag skulle man väl kunna säga. Jag är väldigt, väldigt glad att jag valde att åka iväg iallafall. Det är verkligen en resa för livet.

- jag och min partner in crime <3

- jag och la familia innan avfärd

Quarry Bowl

Hej på er igen! I fredags var det the Quarry Bowl som ägde rum här i Rocklin. Vår skola Whitney mötte den andra skolan i Rocklin i football. Dagen började med att vi åkte till skolan redan vid sju för att några seniors hade fixat ihop en tailgate. Så när vi kom fram spelade dom musik, bjöd på kaffe och donuts och tog massa bilder för att tagga till matchen på kvällen. Vid lunch uppträdde cheer som vanligt med "The Fight Song" när det är en hemma match. När jag sen kom hem efter skolan så fick jag fixa i ordning mig på en timme för att sen vara tillbaka på skolan för träning inför vårt halftime uppträdande. Vanligtvis så uppträder vi bara en gång under varisty matchen sen hejar vi under alla quarters. Men denna gång uppträdde vi under JVs halftime också. Första gången gick mindre bra men andra gången satte vi alla stunt vilket kändes så bra, eftersom det var under den "riktiga" matchen. Själva matchen gick hur bra som helst för våran skola, vi vann!! Och tydligen har vi inte vunnit mot RHS, på väääldigt länge. Efter matchen åkte vi ett gäng till Mel's Diner, och ni som följer mig på instagram vet ju redan det haha. Dem hade dom här typiska milkshakesen med en cherry on top och sen fries med kyckling och ja jag vet inte! Det kändes bara väldigt typiskt amerikanst! När vi hade ätit klart åkte vi vidare ett gäng för att kolla på stadens "lights" och det var jättefint verkligen!! Sen kom vi hem ungefär 2 och så hoppade jag i sängs! 

//Pep innan och efter matchen//

//Mel's Diner//

//Igårkväll när dom helt plötsligt började skjuta raketer utanför oss//

Lake Tahoe

I helgen åkte vi till Lake Tahoe för att cykla mountain bike och paddle boarding. Jag vet inte översättninge på det, men ni vet när man står på en surfbräda och paddlar. Både att cykla mountain bike och att paddle boarda var hur kul som helst. På söndagskvällen så badade jag även för första gången gär, dock var det i en hot tub... Haha. När vi var och paddlade så var det sååå härligt väder och vattnet var så blått. Jag ville verkligen bada men det var kallt och jag hade ingen handduk, så icke :(

Jag tror att när jag kommer lite mer in i skolan här så blir det lättare för mig att blogga. Just nu är det lite mycket och allt är fortfarande nytt. På fredag är det the Quarry Bowl, då möter vår skola våran rival, vilket är Rocklin High School. Jag har ingen aning om hur det kommer gå, varken för oss cheerleaders eller fotbollsspelare. Vi har en rutin eller koregrafi som vi inte ens är klara med. Men meeeen.

En annan dag på high school

Idag var en odd day, som jag skrev om igår. Vilket är en ganska skön dag faktiskt. Men nu tänkte jag istället berätta om mina even days! Lite kortare den här gången så ni inte behöver läsa så himlaaaa mycket!

Jag börjar min dag med

2nd period - Vilket är Wrestling. Oj wrestling?! Tänker ni. Men icke sa nicke. Detta är en weights class vilket betyder att vi lyfter vikter. Kul? Svar nej haha. Men det är en klass alla cheerleaders måste ta eftersom dom anser att cheerleading inte är en riktig sport... Bullshit.

4th period - Har jag US History, wihoo. Precis som det låter är det helt enkelt USAs historia. Från deras synvinkel...

6th period - Theatre 1, vilket ni förmodligen också hör på namnet vad det är.. Teater för er som inte forstod. Det är en rolig klass men läraren ger ut extra credits för participation? = No extra credits till lilla miss gillar inte att få onödig uppmärksamhet (moi).

8th period - Language and arts 1, vilket är min engelska klass som jag och Noemi har tillsammans med massa freshmans. Det är skönt faktiskt, det är väldigt enkelt. Enklare än sveriges engelska 5... om det var det jag hade i ettan?

- Jag & Noemi på en fotbollsmatch med Sacramneto Republic FC

En dag på high school

Halloj, har precis gjort klart min matteläxa som ska vara klar imorgon och jag tror och hoppas det är den ända läxan jag behöver göra idag. Förutom att jag just nu hatar att ha läxor varje dag så kanske det unnar mig i framtiden när jag kommer hem till Sverige och behöver plugga. Kanske har jag lärt mig till då att det är bättre att bara göra allt så fort du får det och inte dagen innan du har prov etc. 

För att ni ska få lite kul att läsa om så tänkte jag berätta om hur en skoldag för mig ser ut! För det första ser schemat inte alls ut som ett schema i Sverige gör. Här går vi efter even och odd days. Det är alltså ett schema jämna dagar och ett annat ojämna dagar. Vilket resulterar i att vi har samma lektioner varranan dag = läxor typ varje dag. 

Mina öjämna dagar ser ut såhär:

1st period - Publication 1. Vilket är en utav de roligaste klasserna jag har. Vi får intervjua studenter på skolan och fixa och trixa med the yearbook. Den här läraren är också väldigt snäll och ger oss godis om vi lämnar in saker i god tid haha.

3rd period - Geology, en klass jag bara haft en gång men jag tycker verkar bra. Den verkar enkel och det känns underbart! Lätt är nyckeln här, ta inte för svåra klasser!!! Det ska vara kul och du ska inte känna att du behöver sitta hemma hela dagen för du måste först förstå dina läxor och sen göra dom.

5th period - Intergration Math 2, vilket jag bytte till istället för algebra 2 vilket tog mig år att första eftersom dom löser sina uppgifter på ett helt annat sätt. Nu är jag i en mycket lättare klass och den är mycket roligare, men jag är inte säker på att det är riktig matte... Vi klipper armand och leker med polygons i olika storlekar. Sååå det är det..

7th period - Art 1, vilket är lite som bild i grundskolan förutom att det är mycket striktare och du måste ta notes då och då..? På ett speciellt sätt också, wilcatnotes kallar dom det! haha åh måste älska den amerikanska skolan...

Det känns som detta blev väldigt långt så jag tar och skriver om even days imorgon! Puss och kram på er där hemma, och till alla er utbytisar så hoppas jag att ni har det jättebra!! Nu ska jag prata med världens finaste pojkvän sen ska jag hoppa in i duschen och tillstlut hoppa ner i sängen och sovaaa<33

-Jag efter teamphoto med laget

- Hur crowded det är i skolan!

- Och mumisgt mellanmål efter träning

 

 

Q/A #2

Ida 

hej saga! funderar också på att ta ett utbytes år i USA nästa år, men är lite osäker på en grej. kommer du behöva läsa 2an på gymnasiet med klassen under? eller kommer du börja i 3an med din åldersklass när du kommer hem?

svar: Jag kommer få gå tvåan med årskullen under mig. Det blir alltså som att jag tar ett sabbats år. Dock vet jag att i vissa fall så låter skolan dig, plugga det du ska fast på distans och så får du gå med din vanliga klass i trean. För mig var det dock aldrig ens ett alternativ, utan det var ett sabbats år kind of,

Sanna 

Valde du ut en familj själv eller fick du en "random" ?

svar:  Min värdfamilj valde mig, sen fick jag godkänna dom. I de flesta orginisationer tror jag det är så att familjen väljer vilken student den vill ha, efter mix och match av organisationen då. Sen är det du som godknner eller tackar nej till den.

Rebecca 

Hej, superfin blogg du har! Detta kanske är något du inte vill svara på, men jag ger det ett försök :) Vem betalar för resor? Är det du eller din värdfamilj? Ska själv antagligen bli utbytesstudent nästa år och undrar lite om pengabiten ^^ Vad kan man förvänta sig och hur mycket pengar är lagom varje månad? Kramar

svar: Här så har min värdfamilj bjudit mig och min värdsyster på resor. Men jag tror inte det är så i varje familj. Skulle jag dock vilja åka på en resa själv eller med EF så skulle självklart jag själv betala det. 

Men du kan nog iallafall tänka att dom inte kommer tvinga dig att åka på massa dyra resor som du själv måste betala för. Utan vill dom åka på resor så ser dom nog till att du vill och är villig att betala dem, Eller så betalar väl dom helt enkelt.

 

Ställ mer frågor people, det är kul att svara på! Ni får också gärna skriva om det är något speciellt ni vill att jag ska blogga om, för det gör jag mer än gärna.

//Massa läxor...//

//Gatan vi bor på//

 

First football game

I fredags hejade jag på min första riktiga fotbollsmatch. Det var en borta match, men det gjorde inte så mycket haha. Det blev mer som lite träning inför fredagens match som är på hemma plan. Jag hade iallafall det skit roligt förutom att efter ett tag blev det lite låntråkigt att stå där och heja. Vi var inte hemma i Rocklin förens midnatt och direkt när jag kom hem åkte jag till en kompis som heter Brani. Där var Noemi och två till kompisar och sen sov vi där. Hade en väldigt bra fredag helt enkelt!

//Jinx, Lauren & jag//

San Francisco

Hej på er! Det var ett tag sen jag skrev så jag ber om ursäkt för det. Jag antar att mina dagar bara har varit lite för fulla för att hinna blogga på. Men nu sitter jag här med faktiskt inget att göra förän om en liten stund! De senaste dagarna har varit fyllda med plugg, eller nej läxor. Det är inte plugg som i Sverige, inte alls, men jag återkommer om det haha. Cheerleading och massa mer. Helgen efter senaste inlägget eller ja förra helgen åkte vi till San Francisco och turistade. Vi åkte cabelcar, kommer inte på det svenska ordet... Sån här vagn efter en stackars krakare som cyklar runt med turister. Shoppade och åt gooood god mat. Dessutom så seglade vi, vilket var så himla häftigt. Dock var jag väldigt rädd när båten började luta åt ena hållet och det kändes som man skulle välta, men inte behövde jag vara rädd nej, för allt gick galant! Iallafall hade jag en så himla bra helg i SF och hittils är det nog favoritstaden i USA.

Skriver mer seeeeen om dagarna som gått här! puss och kram på er!

FÖRESSTEN NI ANDRA UTBYTISAR!!! om ni lika desperat som jag letat efter idol, så finns det på dreamfilm nu<3

//Bagels med creme cheese <3//

//I Converse butiken//

// Do you really have Swedish fish in Sweden? Is it called Swedish fish? = Frågor folk inte kan sluta ställa haha//

//Gourme mat <3//

//Golden Gate Bridge//

//Jag och Noemi i en cablecar//

//Vårat hotell//